Nyheter ... Skreddersydde turer til Syd-Italia - Matera og PugliaFra perle til perle på Italias kystPå to og fire hjul ved Gardasjøen og i dalene i Syd-TyrolVespa-tur og andre opplevelser i Grappa-landTo på fire hjul fra Lazio til PiemonteInntrykk fra mat-, vin- og sykkeltur til Matera og PugliaInntrykk fra vakre Bassano di GrappaLes mer under menyvalget Nyheter og Tips

HOTEL DA VENEZIA

Hotel da Venezia er et 3 stjerners hotell plassert i hjertet av Venezias historiske sentrum mellom Rialto broen og Markus plassen.

Veneto
Venezia
Venezia (by)

I en by eller landsby
Ved sjøen

Hotell

Hotel da Venezia er et 3 stjerners hotell plassert i hjertet av Venezias historiske sentrum mellom Rialto broen og Markus plassen. Hotellet ble renovert og modernisert i 2002, og tilbyr en varm gjestfrihet i en hyggelig atmosfære med alle moderne bekvemmeligheter. Høy kvalitet og profesjonalitet garanteres av vertskapet. Den samme familien har drevet hotellet i tre generasjoner.
Hotellet har 32 rom, enkelt rom, dobbelt rom, tremannsrom og familierom med plass til 4 personer. Alle med AC, Internett, hårføner, TV (Flatskjerm), safe og minibar.

Priser Lav sesong Høysesong
HOTELL DA VENEZIA Fra 2 til 4 personer Pris per natt ca 150 350


La Bella Italia

Organisasjonsnummer: 981066480

Adresse: GoWork Billingstadsletta 91, 1396, Billingstad, Norge

E-post: info@labellaitalia.no

Mobil: +47 971 54 806

Vår personvernerklæring