Nyheter ... Skreddersydde turer til Syd-Italia - Matera og PugliaPå to og fire hjul ved Gardasjøen og i dalene i Syd-TyrolVespa-tur og andre opplevelser i Grappa-landTo på fire hjul fra Lazio til PiemonteInntrykk fra mat-, vin- og sykkeltur til Matera og PugliaInntrykk fra vakre Bassano di GrappaLes mer under menyvalget Nyheter og Tips

FORSLAG PÅ SKREDDERSYDD TUR TIL PARMA OG OMENG

Denne turen tar deg med på en gastronomisk reise i Parma og området rundt.

Emilia romagna

I en by eller landsby
I kulturlandskap
Nær ved en by eller landsby

Agriturismo
Hotell
Dametur
Gruppetur
Guttetur
Mat og vinturer
Sykkeltur
Vandretur
Annet

Du vil oppdage den kjente og velsmakende maten og vinen i Parma, i hjertet av Italias matkammer.Besøke fabrikkene som lager den tradisjonelle Parma skinken og blant annet Parma osten og mye annet.

Forslag på tur:

Dag 1:
Ankomst Parma.
Sjekk inn hotellet.
Blir det tid for middag, gå en tur i denne vakre byen
Middag.

Dag 2:
Guiden og sjåføren vil møte deg på hotellet.
Turen i dag går til en ostefabrikk som produserer den berømte Parmigiano - Reggiano PDO.
Etterfulgt av en smak av den berømte Parmigiano osten.

Etter besøket går turen videre til Torechiara - slottet og den lille vakre landsbyen som omslutter dette vakre bygget fra 1500 tallet. Besøker deretter en skinkefabrikk hvor de produserer den søte PDO Prosciutto di Parma. Du avslutter besøket med en typisk smaks - lunsj av typiske lokale kalde retter. Dagen avsluttet på en vingård, Colli di parma.

Tilbake til Parma for middag og overnatting på hotell.

Dag 3:
Den engelsktalende guiden møter dere på hotellet og tar dere med på en guidet tur i Parma sentrum.Turen går til de mest sjarmerende monumentene som den rosa marmoren, Dåpskappellet, Farnese - teateret i tre og den romanske katedralen med fresker av Correggio. Du vil igjen møte sjåføren som tar deg med til Bassa Pamese (Parma lavlandet) for å besøke den berømte kjelleren til Zibello Culatello.
Her lager de spekemat med de samme metodene som de har gjort i hundrevis av år, med prossesser som er overført fra generasjon til generasjon i mange familier.

Lunsj på en lokal restaurant.

Før ankomst Parma besøker du Giuseppe Verdies fødested.

Middag og overnatting hotell Parma.

Dag 4:
Etter frokost er det et 3 timer klassisk matlagingskurs av en fantastisk kokk (maks 15 personer). Kurset foregår i et åpent kjøkken med flere stasjoner, inne i en design butikk som er dedikert til Italienske og utenlandske berømte kjøkken design. Du vil ikke bare konkurrere i tilberedningen av rettene, men også utfordre hverandre i presentasjon av rettene. Du vil ha tilgang til alle utstillingene i rommet og vil kunne velge det du mener vil passe best til presentasjonen av retten.Kurset avsluttes med å spise de nylagde rettene til lunsj.

På ettermiddagen vil du møte sjåføren som vil ta deg med til en produsent av den klassike italienske Balsamicoedikk. Du vi få et guidet besøk til en eldgammel eddikfabrikk for å lære hemmelighetene til dette utsøkte produktet. Du vil lære den tradisjonelle eddikfermenteringprosessen som finner sted når vin er plassert i trefat med hull for å tillate lufting. Viktigst av alt, smak på produktet, lære å identifisere de ulike typene, alene eller sammen med andre lokale delikatesser. Det er mulighet til å kjøpe produkt direkte fra produsent.

Middag og overnatting i Parma

Dag 5:
Fine, etter frokost avreise på egen hånd.

NB: Dette er bare forslag på program. Vi skreddersyr etter ditt ønske, budsjett og varighet.
Ta kontakt for et ufopliktende tilbud.

TILBAKEMELDINGER:
En vennegjeng på tur: "Vi er strålende fornøyde med turopplegget fra LaBella. Er så glad du anbefalte Parma. Vi likte oss veldig godt i byen og hotellet var virkelig bra. Må si at guiden vi hadde var så flink og kunnskapsrik, hun gjorde de to dagene vi hadde med henne til en stor opplevelse. Ost, skinke, vin og slott minnerikt" Ønskes et uforpliktende tilbud på tur til Italias matkammer Ta kontakt med oss enten per epost info@labellaitalia.no eller mobil 971 54 806

Priser
Skreddersydde turer til Parma og omeng. Pris for en gruppe på min 6 personer Pris i henhold til programmet, 4 netter FRA 1,400 0

Annen informasjon
Turistskatter Betales på hotellet hvis de lokale myndigheter krever det.

Utstyr og tjenester
Frokost Inkludert
2 fulle dager med engelsktalende guide Inkludert
Matkurs etterfulgt av en lett lunsj Inkludert
Besøke en produsent av Parmesanost, Parmigiano - Reggiano PDO med ostesmaking Inkludert
Besøk på en vingård i vinregionen Colli di Parma Inkludert
Besøke spekeprodusenten Zibello Culatello PDO Inkludert
Lunsj på en lokal restaurant dag 3 Inkludert
Besøk hos en produsent av balsamicoeddik , med eddik smaking. Inkludert
Telefonassistanse under oppholdet Inkludert
Transport i henhold til programmet Inkludert
Middager Ikke inkludert, vi kan bestille bord på utvalgte restauranter, middagen betales lokalt.
Turistskatter Ikke inkludert og betales til hotellet, hvis de lokale myndigheter krever det.
Forsikring Ikke inkludert
Inngangsbilletter og alt annet som ikke er skrevet i programmet "inkludert i prisen"
Parkering Ikke inkludert.
Flybilletter og togbilletter Ikke inkludert


La Bella Italia

Organisasjonsnummer: 981066480

Adresse: RE Gründerhus, Torvveien 19, 1383 Asker

E-post: info@labellaitalia.no

Mobil: +47 971 54 806

Merk: Selv om vi gjør vårt ytterste for at informasjonen på disse sidene skal være korrekt til enhver tid,
kan det hende at det sniker seg inn feil i beskrivelsene av produktene og i prisene.
Vi tar derfor forbehold om at slike feil kan finnes.

Vår personvernerklæring